O campanie aşa cum mă aşteptam să fie: mizerabilă

| 2 Comentarii

Micul baron şi-a făcut cont de Facebook şi scrie despre politicieni. L-a luat la smotoceală pe George Dragomir până la loc comanda, l-a „cuplat” cu Felix Stroe în interese şi simţiri… până când i s-a spus: „gata”!

 

Dragomir, cel care a cerut să fie şef unic la PNL Constanţa, a acceptat să fie şi candidat la Consiliul Judeţean, s-a făcut un soi de pace pe timp de campanie, aşa că „micul baron” a întors foaia. A primit ordin să nu-l mai atace pe liderul PNL. Se vede de la o poştă cine este „micul baron”, mai exact interesele cui le serveşte. Se vede clar că micul baron nu e creaţia PSD. Se vede clar că micul baron e o invenţie a celor care vor să controleze PNL-ul, să-l ducă „pe calea cea dreaptă” a victoriei. Victoria… cui? În fine, scopul scuză mijloacele, nu-i aşa?

 

12787287_996723647063352_345766350_o

Apropo de tehnicile astea ale aşa-zişilor luptători pentru dreptate şi victorie împotriva “mafiei” din judeţul Constanţa, fix în ziua în care Dragomir devenea preşedinte unic, cineva împrăştia scrisorele cu Dragomir + Felix Stroe de la RAJA şi PSD = Love. Îmi imaginez că n-a fost „micul baron”, ci alţii. A dracu’ campanie! Nu vrea nimeni să joace corect şi pace.

2 Comentarii

  1. asa si saracia asta de „micul baron” cine mai este?

  2. Will be fun. Pacat ca aceasta mascarada se va termina dupa alegeri si trebuie sa mai asteptam alti patru ani pentru paine si circ.

Lasă un răspuns

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.