1 martie 2016

O campanie aşa cum mă aşteptam să fie: mizerabilă

Micul baron şi-a făcut cont de Facebook şi scrie despre politicieni. L-a luat la smotoceală pe George Dragomir până la loc comanda, l-a „cuplat” cu Felix Stroe în interese şi simţiri… până când i s-a spus: „gata”!

 

Dragomir, cel care a cerut să fie şef unic la PNL Constanţa, a acceptat să fie şi candidat la Consiliul Judeţean, s-a făcut un soi de pace pe timp de campanie, aşa că „micul baron” a întors foaia. A primit ordin să nu-l mai atace pe liderul PNL. Se vede de la o poştă cine este „micul baron”, mai exact interesele cui le serveşte. Se vede clar că micul baron nu e creaţia PSD. Se vede clar că micul baron e o invenţie a celor care vor să controleze PNL-ul, să-l ducă „pe calea cea dreaptă” a victoriei. Victoria… cui? În fine, scopul scuză mijloacele, nu-i aşa?

 

12787287_996723647063352_345766350_o

Apropo de tehnicile astea ale aşa-zişilor luptători pentru dreptate şi victorie împotriva “mafiei” din judeţul Constanţa, fix în ziua în care Dragomir devenea preşedinte unic, cineva împrăştia scrisorele cu Dragomir + Felix Stroe de la RAJA şi PSD = Love. Îmi imaginez că n-a fost „micul baron”, ci alţii. A dracu’ campanie! Nu vrea nimeni să joace corect şi pace.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *