4 decembrie 2017

Unde s-a ascuns Dragnea?

Unde s-a ascuns Dragnea? Nu a făcut paradă de 1 Decembrie, că i-a fost teamă de huiduieli. Dar, a concluzionat el, ăia care urlă „hu, guvernul”, sunt puţini. Păi, probabil că nu-s mulţi care să iasă în piaţă, zi de zi, să protesteze. Şi nu sunt mulţi care să se răzbune dând pumni în gura unui biet bătrân care n-are ce face şi se ia la ceartă cu protestatarii. Dar sigur suntem mulţi care nu urlăm pe străzi, şi tot nu vă iubim, domnule Dragnea! Aţi reuşit să inflamaţi naţia asta şi să o dezbinaţi, alături de duduile alea isterice din PSD, aşa cum n-a reuşit nici un „stat paralel”, n-au reuşit americanii, serviciile, Soroş sau cine mai credeţi voi, pesediştilor, că tulbură societatea.

Unde s-a ascuns Dragnea? După fustele unor dudui isterice: Firea şi Olguţa. Ăstora două li s-a urcat puterea atât de grav la cap, că mai au puţin şi ordonă să se decoreze Guvernul în răz, că aşa e chic, iar tu, Dragnea, ai ordona bărbaţilor din PSD să le facă pe plac! Dar sunt bune cele două. Îl apără pe Dragnea chit că dau foc ţării, că o dezbină şi o aruncă în cel mai penibil moment al său: proteste în ţară… proteste organizate de partidul aflat la Guvernare! Voi sunteţi normali la cap? Până unde duceţi nebunia?

Sunt perfect de acord că nu e normal ca 200 de inşi să înceapă să demonteze nu ştiu ce schele ale unui târg pus la cale de Firea. Până una-alta, pentru târgul ăla existau autorizaţii, iar balamucul făcut de unii protestatari au fost acte de vandalism. Păi, amendaţi-i, dar nu daţi foc ţării! Sau, Dragnea, vrei să o vezi pe Olguţa râzând cu satisfacţie şi răutate, îi faci cadoul ăsta de Crăciun? Îi faci cadou de Crăciun şi madamei Firea? Îi alini orgoliul? Sau e de fapt perdeaua de fum perfectă pentru tine, să te ascunzi de problemele reale? Să îţi zic, Dragnea, problema reală: PSD a minţit în campanie! Lista aia de promisiuni e balon de săpun! Ai probleme şi cu Belina? E şi premierul Tudose o problemă sau e tot un circ pus la cale de tine şi cele două isterice? Apropo, mi se pare mie sau lui Tudose i se rupe de guvernare?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *