13 octombrie 2017

Ghiveci de reuşite PSD-iste: de la ministere, la bătăi pe burtă

Zi caldă de octombrie, cu reuşite pentru Partidul Social Democrat. A plecat Sevil Shhaideh de la Ministerul Dezvoltării, dar nu-i nimic, PSD a băgat-o rapid pe un post de consilier de stat. Să „compenseze” răul făcut de DNA şi dosarul „Belina”, din pricina căruia a fost nevoită să demisioneze.

În Guvern, PSD a venit cu un alt constănţean, să nu se strice numărul de 3 (era Shhaideh la Dezvoltare, e băiatul lui Dobre la Turism şi e Mişa la Finanţe). Mă rog, Constanţa nu mai prinde tot Dezvoltarea, ministerul ăsta cu bani mulţi, că între timp PSD l-a dat pe mâna unui „jupân” de la Olt. Constanţa şi-a adjudecat Transporturile. Şef: Felix Stroe, „tăticul” PSD Constanţa, director general la RAJA SA. Ta-naaaaa!

În fine, dar nu asta e bucuria cea mare de la PSD. Nu are sens să intru în amănuntele numirilor făcute de câteva luni încoace de către PSD prin diverse instituţii locale. Inutil de menţionat că de la PSD Constanţa nu bate câmpii nimeni – deci, iată, încă o reuşită! Să traduc: nu face declaraţii nimeni, e disciplină de partid. Mai comentează eşalonul 2,3,4…9… irelevant. Dar chiar şi aşa, încă o reuşită: „pe surse” se află despre o bătaie între un primar şi un viceprimar. Asta e informaţie la derută, de distragere a atenţiei. Deci, să îi dăm atenţie, că şi aşa cei doi miniştri de la Constanţa, la care se adaugă al treilea (viitor) nu comunică din zările lor înalte: cică primarul comunei Agigea, Cristian Cârjaliu, şi un viceprimar al Constanţei  s-au luat la bătaie. La propriu. Am râs.

„Şi v-aţi bătut?” – îl întreb pe Cârjaliu. Răspuns: „Da, m-a bătut pe burtă”. „Câte kilograme aveţi?” – întreb. „115 kile”, spune Cârjaliu. (discuţia e reală, bătaia nu se confirmă).

Iar dacă iniţial se vorbea despre celălalt vice, mai multe telefoane, comentarii, bla-bla-bla mi l-au indicat pe vicele Dumitru Babu ca parte din conflictul cu primarul de la Agigea. Să fie la ei!

Vedeţi? E un success pe toate fronturile în PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *