3 mai 2016

PSD, tu crezi că uit?

S-au dezlănţuit liberalii în pre-campanie, Palaz a plimbat autobuzul ciudat prin tot oraşul… numai PSD a fost „mucles”! Probabil nu am suficientă putere de convingere sau, pur şi simplu, eu şi ei suntem pe frecvenţe diferite.

 

Am zis că poate iau interviu candidatului PSD la primărie – nici o şansă; am zis că poate schimb două vorbe cu preşedintele PSD Constanţa – nu ştiu cum s-a făcut, dar când avea omul puţin timp liber, n-am avut eu, după care… din nou, tăcere! Stăteam şi mă gândeam: poate sunt eu „defectă” sau ziarul la care lucrez e în certuri grave cu PSD. Nu, până la urmă m-am luminat: PSD a anuţat că va face o campanie „curată”, fără atacuri, tra-la-la. Adică, au oferit pretextul (!!!) perfect pentru a sta cu capul băgat în nisip, nu cumva să fie luaţi la întrebări incomode, ca de exemplu despre Radu Mazăre sau… cine ştie ce trăznăi mai avem noi, ziariştii, în cap!

 

Aşadar, PSD preferă să nu intre în confruntări cu presa, care are destul curiozităţi incomode, pentru a-şi păstra avantajul în confruntarea electorală. Pe mine, ca ziarist, mă nemulţumeşte situaţia, iar electoratul ar trebui să ştie: PSD fuge, la Constanţa, de răspunderea trecutului! PSD preferă să fie mut, cu grijă să nu îşi amintească lumea „bubele” de anii trecuţi. PSD pozează acum în fata reinventată, fresh, proaspătă, iertată de păcatele de dinainte. PSD mizează pe uitare şi pe acţiunile din prezent ale administraţiei locale. Cu alte cuvinte, PSD ne spune că lupul îşi schimbă şi părul, şi năravul.

 

PSD… tu crezi că eu uit? Sau, voi, alţi „jupâni” de-ai PNL ori de la alte partide… voi credeţi că eu uit? Dar eu… eu am un singur vot. Şi pe cuvânt că mă duc să votez!

1 Comment

  • Un car cu proşti s-a răsturnat
    Într-un oraş destul de mare,
    Dar unde-anume s-a-ntâmplat
    Vom şti precis după votare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *