Cum a reuşit Chiru să mă surprindă – relax, nu e nimic spectaculos

| 1 Comentariu

În campania asta electorală, nimeni nu vorbeşte despre traseism. E subiect tabu. De fapt, din 4 în 4 ani, oameni care  păreau înrădăcinaţi bine într-un partid sau altul, socotesc că e mai bine să-şi croiască alt drum, în funcţie de interesele momentului.

 

Toţi au scuze: ba că nu se mai regăseau în echipă, ba că liderul de partid a devenit exponentul unui grup de interese…  Aşa o fi. Dar, pe Chiru nu mi-l imaginam la ALDE. Adică, se ştie că a plecat de la PSD la fostul PDL, dar să îl văd la ALDE… parcă m-a prins pe „nepregătite”. Mă aşteptam la o candidatuă independentă, că de fixaţia cu candidatura la Primăria Constanţa ştiam cu toţii că nu s-a lecuit. Că poate are şanse. O fi avut, dar data trecută. Acum, nu cred, dar poate că îl evaluez şi sub impresia imaginii cu el dând mâna cu un Tăriceanu rânjit – nici pe Tăriceanu nu mi-l imaginam stând la poze, dând mâna cu Chiru din postura de proaspătă achiziţie a ALDE; cât priveşte rânjetul  – asta nu e nimic surprinzător, aşa zâmbeşte Tăriceanu.

Mergând mai departe cu „rebeliunea”, Chiru a anunţat că a intrat în campanie – vax, era deja de dinainte de Chiţac – şi a mers la pas de voie prin oraş, împărţind trandafiri. Cu mesaj, dar deloc subtil, a trecut şi printr-o zonă unde, în zare, ghiceai clădirile portului…. Aş zice: grijă mare, să nu se-nfoaie marea şi să te ia valul, exact ca pe marinar. Dar o zic aşa, amuzată de situaţie şi cu gândul la ce se povesteşte despre alegerile trecute.

Un comentariu

  1. Candva am crezut ca pot face din cioara …porumbel.Nu merge.Merge doar vopsita.Insa atunci inseamna ca umbli cu …cioara vopsita.Asa ca dau un sfat la toata lumea:nu umblati cu cioara vopsita.

Lasă un răspuns

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.