24 aprilie 2016

Candidaţii „căţăraţi” pe internet mai ştiu care e realitatea străzii?

Super! Cum e să asculţi muzică, online (youtube.com) şi să te trezeşti că îţi sună în căşti: „Sunt Claudiu Palaz…”. Na, belea! Nu e doar bătaia „sponsorizatelor” pe facebook, reclama candidaţilor s-a mutat şi pe youtube, între melodii… Pf…

 

Mă întreb dacă tot aceşti candidaţi care au înţeles beneficiile internetului mai ştiu şi ce e aia muncă de teren, din uşă în uşă, stradă cu stradă. Tot pe internet văd că unul dintre candidaţi se pozează cu electoratul pe stradă, că a luat „la pas” oraşul, alături de tinerii viitori consilieri locali. Mă refer la Vergil Chiţac. Dar oare câte ore pe zi alocă unor astfel de plimbări? Cât vor conta ele fără acele structuri de cartier care ţin legătura nu de azi-ieri cu electoratul, cu simpatizanţii? Că, nu mai e nici un secret pentru nimeni că liberalii vechi nu sunt chiar fani ai noului şef de la municipiu. În fine, iar pe lângă asta, situaţie relatată de fii-miu în week-end: la cortul de la City, unde se strângeau semnături pentru Chiţac… nimeni interesat! Hai, asta ca asta, dar când „păzitorul” de cort a deschis gura, ironic, a fost şi mai jale: „Haideţi, nu vă înghesuiţi”, asta în condiţiile în care lumea nu dădea buluc… Asta înseamnă să lucrezi cu oameni plătiţi, vorba unui coleg de breaslă, şi nu cu cei animaţi de convingerea de partid sau din dragoste de candidat.

1 Comment

  • Nu cred ca stiu care e realitatea. Si daca o stiu, ne ignora cu desavarsire problemele. Nu si amintesc de oameni decat cand e vb de ciolan, asta daca a mai ramas ceva dupa pramatia de mazare and co. Si faza cu palaz pe youtube e jenant! Macar pe youtube sa nu ne f …e existenta cu aberatii electorale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *