6 iulie 2016

A plecat Nicuşor Constantinescu. Cu scaune cu tot!?

Forfotă azi, la Consiliul Judeţean. Nu e vorba că a fost şedinţă şi că au fost stabiliţi membrii comisiilor de specialitate din cadrul CJC, că celebrul Mocianu de la Cin Cin e într-o comisie care a stârnit comentarii răutăcioase…

 

E vorba că la CJC, mai exact în birourile şefilor CJC (preşedinte şi vicepreşedinţi) nu se poate sta! Noua conducere a CJC stă pe unde apucă, sunt maldăre de documente peste tot, luate la verificat – foi, dosare, rânduri subliniate cu markerul, notiţe (da, am tras cu ochiul către un dosar!).

 

M-am plimbat pe holul CJC; nişte băieţi umblau la un panou cu fire, alţii „râcâiau” pereţii secretariatului unde se află „biroul preşedintelui”. M-au întrebat pe cine caut şi le-am răspuns, senină: „Pe nimeni, verific ce faceţi pe-aici”. Şi gata, discuţie încheiată, după care au început să apară şi alte persoane pe hol, lucrurile s-au precipitat, uşile au fost închise. Aflu că fiecare şef de prin CJC stă pe unde poate, că oricum din biroul unde stătea Nicuşor Constantinescu, chiar şi fără renovarea care are loc, au dispărut şi scaunele! Cum aşa? – întreb eu. Şi mi se răspunde: „Şi le-a luat acasă, probabil erau ale lui”… Mă apucă râsul: „Eu cred că voi (noii „locatari” ai CJC – n.r.) demontaţi aparatura de ascultare şi scoateţi firele de prin pereţi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *