Jocuri de culise. Acelaşi personaj – când cu Mazăre de gât, când la petrecerile lui Comănescu…

Există un simpatic om de afaceri constănţean căruia îi place să fie… în toate cele. Dacă e o afacere cu Primăria Constanţa… hop şi el! Dacă e vreo învârteală prin presă, din nou apare şi el, oferind în contra-partidă bartere cu ce îi dă mâna: afişaj stradal. Evident, cunoscătorii şi-au dat deja seama că vorbesc despre Ionuţ Barbu, făcut celebru atât de legăturile cu Radu Mazăre, dar mai cu seamă de afacerile derulate cu fugarul Elan, ex-bărbatul Mihaelei Rădulescu.

 

Pentru Ionuţ Barbu, apropierea campaniei electorale este mană cerească: toţi candidaţii vor apela la el (pentru afişajul stradal), iar ca bonus, se poate distra “croşetând” viitoare beneficii. Atenţie, am spus beneficii, nu bani. Implicarea lui în diverse aranjamente de culise îi pot aduce nu neapărat câştiguri materiale, ci relaţii, conexiuni, că, vorba aia, nu se ştie niciodată când are nevoie de o favoare de la X sau Y.

 

E un sistem al naibii de profitabil în lumea în care se învârte unul ca el: iar pe Ionuţ Barbu l-am văzut şi în compania lui Radu Mazăre, dar şi în fotografii de la petrecerile lui Gabriel Comănescu.

 

În momentul de faţă, îmi scapă câteva detalii din jocul pe care îl face, dar cu siguranţă a intrat în joc! Urmează, probabil, să vedem unul sau doi candidaţi-surpriză la Primăria Constanţa. Cel puţin unul dintre ei va alerga în cursă doar pentru a rupe câteva voturi dintr-o parte, pentru a creşte şansele altui candidat. Până când se vor aşeza piesele acestui puzzle, să ne bucurăm de ultimele zile din 2015… 2016 va fi de groază! Vine campania electorală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *