10 iunie 2016

Cum a fost mazilit Cristinel

Zâmbind, Cristinel Dragomir a mers la depunerea candidaturii pentru Consiliul Județean braț la braț cu șeful de partid, Felix Stroe. A dat răspunsuri tâmpe, convins că el este alesul. Că PSD va câștiga alegerile și că el va fi propunerea PSD pentru Consiliul Județean Constanța.

PSD a câștigat alegerile, dar a trebuit să facă “sforțarea” să-și asigure majoritate în CJC. Cu PMP și ALDE, ca să dea matematica bine. Pe noile socoteli, șeful de partid a mai ordonat o treabă: Cristinel nu poate fi președinte, că-n campanie s-a hlizit, iar rezultatul nu e taman fix pe fix. Pretext. Varianta asta fusese deja luată în calcul, nu-i de azi, de ieri.

Prin urmare, Cristinel a fost anunțat că nu poate fi președinte. E un altul în locul lui, unul cuminte și despre care se spune că nu va ieși nici din cuvântul partidului și nici nu va sări calul când se “încinge” la vreo tablă. Misiunea anunțului i-a revenit lui Nicolae Moga: “Asta e, băi, Cristinel, așa e în politică” – i-ar fi zis senatorul, probabil cu gândul că, dacă se achită el de sarcina asta, își reconsolidează poziția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *