Secția de Terapie Intensivă Neonatală, dotată la standarde europene. Dr. Cîrstoveanu: “Constanța este centru universitar”

Copiii din Constanța au o șansă mare la viață! O secție de Terapie Intensivă Neonatală modernă este gata să își primească micuții pacienți. Asociația Dăruiește Aripi a reușit să facă minuni în Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” din Contanța. Dr. Cătălin Cîrstoveanu, îngerul copiilor, şeful secţiei de Terapie Intensivă Nou Născuţi de la Spitalul „Marie Curie” din Capitală, a fost mentorul acestui proiect, iar rezultatele se văd după mai bine de șase ani de implicare și muncă asiduă. Secția de Terapie Intensivă Neonatală și a Compartimentului de prematuri din Constanța va fi deschisă pe 21 septembrie, a anunțat dr. Cătălin Cîrstoveanu. Asociația Dăruiește Aripi a construit o secție modernă, mare, cu locuri suficiente: 22 de locuri pentru Terapie Intensivă și 10 locuri pentru prematuri.

Detalii: https://focuspress.ro/sectia-de-terapie-intensiva-neonatala-dotata-la-standarde-europene-dr-cirstoveanu-constanta-este-centru-universitar/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *