Câteva gânduri despre câţiva candidaţi, la o cafea :)

Sunt unii convinşi că Decebal Făgădău nu mai prinde încă un mandat de primar. Eu le spun: după ce vedem toţi contracandidaţii, putem să dăm un verdict, eventual să facem şi pariuri pe eugenii.

Dar, în afară de Constanţa, avem câteva oraşe în judeţ unde lucrurile sunt deosebit de interesante şi unde alegerile ar putea conduce la surprize. Spre exemplu, la Medgidia, dacă preşedintele PSD Constanţa ar lăsa-o pe Luminiţa Vlădescu să-şi vadă de candidatură la primărie, aşa cum ştie ea, rezultatul ar putea fi surprinzător. Dar nu, PSD Constanţa probabil că nu vrea să-l deranjeze pe Valentin Vrabie.

Mai e cineva la Medgidia, care se dă peste cap să fie el candidatul. Are televiziune şi dă în Vrabie de dimineaţa până seara. E vorba de Sorin Radu. Ok, ar putea fi el candidatul ăla care să-l bată pe actualul primar. Cu o condiţie: să îşi dea un refresh. Să fie SERIOS. Cam greu, nu?

Altă localitate interesantă: Mangalia. Dar, ca Năvodari nu-i nici una! Scriu asta zâmbind. De ce? Pentru că Nicu Matei, revenit în PSD şi prezent la şedinţele de partid, a bătut cu pumnul în masă: “EU CANDIDEZ! Chelaru stă prost în sondaje”…. Aşa e, Chelaru stă prost. Eu l-aş muta la PNL 🙂

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *