Oglindă, oglinjoară… care e candidatul cel mai cel din ţară?

Fericire pe capul organizaţiei PNL Constanţa, care era strânsă cu uşa să furnizeze un candidat de Doamne-ajută la Primăria Constanţa! Au strâmbat din nas unii liberali, alţii şi-au frecat mâinile de bucurie: Murad e asemuit unui sac nesfârşit de bani, dar aici s-ar putea să intervină o surpriză! E orgolios din cale-afară potenţialul candidat, dar, la o adică, ştie să închidă şi punga. Vom trăi şi vom vedea… Abia îi aştept pe negustori, să le văd feţele ca şi cum ar fi supt o lămâie, să nu ziceţi că nu v-am spus!

Mbun, nu trec acum la o analiză la sânge a potenţialului candidat, că sunt destule de zis. Le luăm treptat. Trec acum la potenţialul candidat Vergil Chiţac, despre care aud că ar fi avut discuţii cu Mohammad Murad şi că, zic unii, ar fi rămas cu gura căscată când sirianul, în loc să-i ofere sprijin financiar, a decis că mai bine candidează el! Deh, de-ale politicii. O fi, n-o fi aşa, oricum e amuzant. Amuzant e că şi unii de prin PSD îl încurajează pe Murad să candideze, asta ca să dea cu băţul prin gardul lui Decebal Făgădău, despre care comentează că e neascultător. Unii se hazardează şi comentează că oricum nu prinde al doilea mandat. Oare? Depinde de mobilizarea lui sau a altora, depinde şi de câţi iepuraşi vor intra în cursă.

Şi, la final, dar nu cel din urmă: Claudiu Palaz. Vă puteţi imagina alegerile pentru Primăria Constanţa fără el în cursă? E prea profitabilă afacerea asta, aşa că fiţi siguri că se va da peste cap, să nu-i scadă notorietatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *