Ionela, postacul 3 în 1

Facebook e plin de surprize. L-aş închide o lună, să mă detaşez de toate mizeriile pe care le văd zilnic, să scap de povara postărilor care mă încarcă negativ.

În fine… L-aş… Dar nu o fac. Aşa că observ, dincolo de înjurături, de bla-bla-uri politice, flori, pisici, prieteni dragi şi iar înjurături, postări stupide etc., şi chestii amuzante. Şi hai să trec direct la subiect: există pe Facebook o domnişoară Ionela M. Mi-a atras atenţia pentru că se tot chinuie să distribuie pe diverse grupuri postările Primăriei Constanţa – spre exemplu, cea cu primarul în timp ce semna, victorios, contractul pentru cele 100 de noi autobuze. Ok, foarte bine. De curiozitate, intru pe profilul acestei Ionela M., să văd dacă e angajată a primăriei sau e doar un fan al primarului. Surpriză! Pe contul cu pricina cele mai multe dintre postări sunt reclame pentru restaurantul Amalfi. Ştiţi care, nu? Restaurantul preluat, de la începutul acestui an, de soţia primarului Decebal Făgădău, în asociere cu fratele viceprimarului Dumitru Babu.

Din când în când, pe contul de Facebook al Ionelei sunt share-uite şi postările primarului (gen autobuze şi alte asemenea realizări).

În urmă cu doi ani, ce credeţi că posta Ionela? Şi aici m-a bufnit râsul: băi, băiatule, cât de… lipsiţi de tact! Să folosească acelaşi cont şi pentru campanie, şi pentru primărie, şi pentru restaurant!?! Hai, măi, că sunteţi… bau! Revenind: acum fix doi ani Ionela posta un clip stupid despre „comuniştii care candidează la Constanţa din partea PNL”.  Concluzia mea: ce trânte sunteţi, domnilor!

Aici găsiţi filmuleţul la care fac referire:

Publicată de Ionela Micodan pe Sâmbătă, 10 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *