Locuitorii din Palazu Mic vor avea apă potabilă doar într-un anumit interval orar

Primăria Mihail Kogălniceanu anunță că locuitorii din Palazu Mic vor avea apă doar într-un anumit interval orar. Acest lucru se datorează secetei din Dobrogea. Astfel, compania RAJA a anunțat administrația locală că locuitorii vor avea apă potabilă doar în anumite interval orare.

„În ultima perioadă, în anumite zone de la nivelul ariei de operare RAJA s-a înregistrat o creştere considerabilă a consumului de apă potabilă, dar şi o scădere a debitului de apă la nivelul unor surse de captare subterană. Din cauza cerinţei crescute de apă de la consumatori, în sistemele de stocare nu se poate acumula suficientă apă pentru a asigura fumizarea în regim continuu. Astfel, pentru a permite refacerea stocului de apă înmagazinat în rezervoare se impune sistarea periodică a distribuției în sistemul centralizat alimentat de sursa de apă Dorobanţu”, au transmis reprezentanții RAJA, primăriei.

Astfel, în perioada următoare, se va furniza apă potabilă în satul Palazu Mic din comuna Mihail Kogălniceanu, după următorul program:

• Dimineata: 06.00 — 10.00

• După — amiază: 17.00 — 22.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *