RAJA prezintă stadiul de implementare a proiectelor, la nivel de județ

RAJA prezentă joi, 8 septembrie a.c., evoluția proiectelor de modernizare și dezvoltare a infrastructurii de alimentare cu apă și de canalizare, aflate în derulare sau finalizate prin Programul Operațional Infrastructură Mare, dar și implementarea altor lucrări de investiții cu fonduri proprii, desfășurate la nivelul sistemelor operate pentru creșterea productivității și eficienței companiei.

Directorul companiei, Aurel Presură, a declarat că, până la finele acestui an, RAJA va finaliza laceste proiecte în 22 de localități:

Am reușit să facem recepția în județul Constanța în 20 de localitați, iar în județul Constanța până la sfâșitul anului vrem să mai finalizăm lucrările în 22 de localități în cadrul marelui proiect Regional.

Vreau să vorbesc despre lucrările de concetare a mai multor conducte și lucrări din Palas, în contextul în care în luna mai vă vorbeam despre niste opriri de apă necesare. Prima oprire o vom face în cadrul aducțiunii firului la Cișmeaua 1A, săptămâna viitoare, bulevardul Aurel Vlaicu, Bd Tomis și strada Baba Novac. Apa va fi oprită timp de 24 de ore.

Mai exact, zona GrandVia. Populația nu va suferi această oprire. A doua lucrare la stația de pompare Palas, înlocuirea mai multor vane. Zonele afectare: Industrială, cartier Palas, I.C. Brătianu, CET, Caraiman, Far, Baba Novac, va dura 36 de ore după 19 septembrie. A treia oprire, sursa de apă Galeșu. Zone afectate, Cartier Palas, după 3 octombrie va fi sistată apa si lucrarea va dura 24 de ore“, a declarat Aurel Presură, directorul RAJA SA.

Prin urmare vor avea loc lucrări, în perioada următoare în patru zone din municipiul Constanța, iar apa va sistată astfel:

  • într-una din zilele din perioada 12 septembrie- 18 septembrie pe bulevardul Aurel Vlaicu, Bd Tomis și strada Baba Novac, apa va fi oprită timp de 24 de ore.
  • într-una din zilele din perioada 19 septembrie- 25 septembrie în zona de pompare Palas: Zonele afectare: Industrială, cartier Palas, I.C. Brătianu, CET, Caraiman, Far, Baba Novac, va dura 36 de ore.
  • într-una din zilele din perioada 3 octombrie- 9 octombrie, cartierul Palas va fi afectat, timp de 24 de ore
  • într-una din zilele din perioada 10 octombrie- 16 octombrie, în zona intersecției bulevardului Tomis cu strada Soveja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *